Meteorums besök i Italien

Meteorum på geoparkfestival och workshop i staden Cropani, Kalabrien i södra Italien. Representanter från Leader DalÄlvarna och Meteorum mötte kollegor från Leaderområden i Bohemian Paradise Geopark i Tjeckien och Valle Del Crocchio i Kalabrien, Italien.

På geoparkfestivalen i Cropani fanns ca. 50 entreprenörer från Bohemian Paradise Geopark i Tjeckien som rest med buss till Cropani för att visa upp sina geoparkprodukter tillsammans med Italienska kollegor. Här provar våra samarbetsparters Franco Colosimo president för GAL Valle Del Crocchio och Ludek Laska, president för LAG Bohemian Paradise Tjeckisk öl.

Hantverkare från Bohemian Paradise Geopark i Tjeckien. Presidenter för Leader i Tjeckien och Italien. Meteorum på besök i staden Cropani, Kalabrien i södra Italien.