Meteorum tackar Annika Nordkvist!

Under tio veckor hösten 2012 och tolv veckor våren 2013, har Annika Nordkvist elev vid Entreprenörskolan i Leksand gjort sin LIA i Porjekt Meteorum. Bl.a. Har Annika gjort SWOT-analyser av följande områden i projekt Meteorum: 1). Organsiation, ekonomi och samarbete, 2). Hållbarhet 3). Turism och upplevelse 4). Utbildning. Hon har även hjälpt oss med analyser av andra geoparker och utvecklingen av Meteorums affärsmodell.

Annika är en mycket kreativ person som har lätt för att jobba självständigt. Hon arbetar strategiskt och målinriktat och tillhör det fåtal personer i Sverige som kan sägas vara mycket väl insatt i Geoparkkonceptet. Meteorum önskar Annika som också driver företaget Kulturmakaren i Tällberg, lycka till i fortsättningen och hoppas på möjlighet till framtida samarbete.

Fartfylld cellist, Annika Nordkvist