Meteorum på Framtidslandet i Orsa.

15-16 juni medverkade Meteorum på hållbarhetsmässan Framtidslandet i Tallhed, Orsa. I Meteorums monter kunde man träffa projektets representanter Thomas Jacobs och Sara Johansson. Ett stort antal föreläsare fanns på plats bl.a. meteorologen Pär Holmgren, författaren/företagaren Johan Ehrenberg och från Rättviks Kommun Markus Svensson och Martin Clarstedt som talade om Tillväxt och Tillsyn.

I Meteorums grannmonter huserade Olof Herko, näringslivsutvecklare i Orsa och medlem av Meteorums styrgrupp. Thomas och Sara var också engagerade som föreläsare med teman som Projekt Meteorum respektive Hållbar Geoturism. Evenemanget dokumenterades flitigt av fotograf/filmare Magnus Andersson från Rättviks Kommun. Se ytterligare info på www.framtidslandet.se

DSC_0099